Artikler

Vandflaske med tryk: en reklameartikel, som alle vil bruge

Har I nogle kommende messer eller events hvor I står og mangler nogle fede produkter som I kan tage med? Så er reklameartikler en oplagt mulighed. Vi har et hav af muligheder inden for reklameartikler herunder alt fra slik til kontorartikler til tøj med logo. Men ved I ikke hvilken reklameartikel I skal gå med? Så kig på jeres modtagere samt hvilken lejlighed den skal benyttes til.

Den ideelle og sikre reklameartikel

En oplagt reklameartikel til at have med på en messe eller til andre arrangementer, er en vandflaske med logo. En vandflaske med logo er god at have med, da alle vil få gavn af den. Hvis jeres medarbejdere har en lang dag ude på en messe, er det altid rart at have noget vand med til at slukke tørsten. Derudover vil besøgende eller de andre deltagere på messen også synes det er rart med mulighed for at få en tår vand. Og ved at benytte sig af en vandflaske med tryk er det lidt mere lækkert end almindeligt postevand direkte fra vandhanen. Ydermere kan I vælge mellem almindelig vand eller vand med brus. Vand med brus benytter mange sig af for at erstatte sodavand med en sund løsning. At vælge en vandflaske med logo som reklameartikel på en messe, som er en reklameartikel alle vil benytte sig af, så når I ud til mange flere mennesker. Alle vil efter en lang dag på messen have lyst til en tår vand, hvilket en vandflaske med tryk kan opfylde. Ved at mange vil benytte sig af en vandflaske med logo vil jeres virksomhedsnavn nå ud til endnu flere mennesker og på den måde vil mange flere få et øget kendskab til jeres virksomhed. Derudover vil nogle af de besøgende tage jeres vandflaske med hjem, og der vil komme yderligere reklamation for jeres virksomhedsnavn og endnu flere vil få kendskab til jeres virksomhed. På den måde kan I blot med en vandflaske med tryk tiltrække potentielle kunder, som på sigt vil skabe mersalg.

Mange muligheder for at gøre en vandflaske til en fed reklameartikel

For at en vandflaske ikke bare er kedelig har I selv mulighed for at være kreative. Du kan få trykt dit logo på flere forskellige måder hvor din fantasi er den eneste begrænsning. Du kan vælge på låget, foran, rundt om flasken. Du styrer helt selv logoets placering samt hvordan dit logo skal se ud. På den måde kan I skabe et unikt og smart produkt, som du med glæde kan have stående ude til jeres messer og events. Os hos TopSupplies vil sammen med jer og fabrikken skabe præcis hvad I ønsker og I har mulighed for at markedsføre jeres virksomhedsnavn på en nem og effektiv måde. I skal blot gå ind på vores website og vælge den vandflaske med tryk som passer bedst til jer. Skal den være med farve på låg eller label og skal den være med eller uden brus? På den måde kan vi sammen gøre en helt simpel vandflaske med logo til netop jer og jeres modtagere.