Artikler

starten på min drømme virksomhed

Mit navn er jonas og jeg er en ung mand på 23 år som gerne ville åbne sin egen forretning

Min hverdag er kort og kontant, jeg møder ind i frisørsalonen på Frederiksberg kl 9 om morgenen, da vi åbner kl 10.

her arbejder jeg alle hverdage 10-18. Jeg elsker at klippe hår og det er det jeg lever for.

jeg har elsket det siden jeg var 14 år og stod ude på toilettet og klippede mine venner med de billige maskiner fra kvickly.

Siden da blev jeg så ansat i den her salon på Frederiksberg for cirka 3 år siden, jeg har arbejdet næsten hverdag og givet alt hvad jeg har, de fleste kunder kommer tilbage og ender med at blive faste, en eller to gange om måneden.

Men uanset hvor glad det gør mig at klippe hår og vide at kunderne elsker det, føles det stadig som om jeg har et tomrum indeni, min drøm er nemlig at åbne mit helt eget sted.

Jeg ved at hvis jeg gjorde ville jeg kunne hive mange af mine kunder over til min egen virksomhed og at jeg nok skulle kunne lave noget godt ud af den.

Jeg mangler dog penge til at købe en butik og renovere og skaffe stole, maskiner og alt det man nu skal have for at åbne sin egen frisør.

Her falder jeg så over den her hjemmeside som ville kunne give mig et perfekt tilbud som ville kunne åbne op for den her virksomhed.

Især fordi jeg så stærkt regner med at virksomheden ville klare sig godt og derfor ville jeg også tjene pengene ind igen.

Jeg går så ind og søger og her går det hele efter planen, virksomheden er oppe og stå og jeg er lykkelig.

Vil du ha hjælp til at opfylde nogen af de drømme du har, så gå ind og søg på Letfinans.dk