Artikler

3 tips til indretning af små rum

Bor du småt kan det være svært at få indrettet dit hjem optimalt. At få plads til alle sine ting og de funktioner et hjem nu kræver kan betyde at du bliver nødt til at finde på nogle yderst kreative løsninger. Mangler du inspiration til, hvordan du kan få plads til mere på mindre plads, så læs med her og få 3 tips til indretningen af et lille hjem. 

Møbler med flere funktioner

Hvis du er udfordret på pladsen i dit hjem kan det være en god idé at finde møbler med flere funktioner. Et af de møbler, der kan fylde meget i hjemmet, er sengen. Ønsker du at spare på pladsen i dit hjem kan du købe en sovesofa, så din seng på den måde har to funktioner. Du vil på den måde kunne spare en masse plads ved ikke at skulle anskaffe dig både en seng og en sofa og på den måde få udnyttet pladsen i dit hjem på en god måde. Der findes et hav af Flotte sovesofaer som kan bidrage med et fantastisk look til dit hjem. 

Skab et lyst hjem

Ønsker du at få dit hjem til at virke større end det faktisk er det vigtigt at du har en ordentlig belysning i dit hjem. Har du et lyst hjem vil rummene nemlig kunne virke større end de faktisk er. Det kan derfor være en god idé at anskaffe sig nogle smukke lamper og sørge for at der kommer så meget naturligt lyst ind som muligt. 

Brug dine vægge 

Bor du småt kan det være smart at udnyttet rummets højde, når du indretter. Udnytter du væggene i dit hjem til eksempelvis opbevaring kan du også holde mere af gulvet frit for møbler, hvilket vil få rummet til at synes større. Derudover er det en god idé at indrette med lukkede opbevaringsmøbler så du kan gemme alt dit rod væk i skuffer og bag låger. På den måde opnår du en mere let og luftig indretning, der kan give dig mere plads.