Artikler

Den smarte måde at betale på til de shoppe-glade

Hvis du elsker at shoppe, så er du nok engang imellem blevet stoppet af din konto.

Det kan være en måned med for mange af de kedelige regninger der skal betales. Det kan også bare være der kom nogle uheldige udgifter. Om ikke andet, så er der bare mindre penge til at handle for. Du kan nu taget et forbrugslån eller trække kontoen over. Begge dele er ikke særlig smarte, den ene er dyr, den anden gør at banken straks er i røret. Der findes heldigvis en smartere måde at gøre det på. Du kan nemlig oprette en smart afbetalingskonto der virker lidt på samme måde som en kasse kredit. 

Det der gør den konto endnu smartere er at den er indrettet til onlinekøb. Der fungerer den lidt på samme måde som et kort eller mobilepay. Den er stort set integreret i betalingsløsningerne hos alle onlineshops i Danmark. Det betyder at du kan købe alt på afbetaling med den. Uanset om det er sko, tøj, legetøj, elektronik, frækt lingeri, værktøj, sommerdæk, møbler, hårde hvidevarer ja endda sexlegetøj. Alt kan samles i en afbetaling, hvilket gør det nemmere at styre og billigere at afbetale. Du slipper nemlig for en masse små lån her og der. 

Hvordan skal den bruges når du skal handle i dine normale webshops ?

Da stort set alle shops i Danmark på nettet er med på denne smarte betalingsmetode, så har dine sædvanlige butikker det nok også. Dermed skal du blot handle som du plejer. Du smide dine varer i kurven og går til kassen. Her vælger du så nu den nye metode og pengene trækkes der og ikke på din konto. Når alle køb så er afsluttet, vil de blive samlet et beløb der kan betales retur. Du logger så blot ind og afgører hvor mange måneder du vil betale tilbage over. Når det er gjort, deles hele beløbet op i små bidder der trækkes hver måned.