Artikler

3 fordele ved at skifte taget ud med et nyt

Når man tænker på forbedringer, der kan være godt for ens hus, er taget som regel ikke et første, man tænker på. Men det burde det faktisk i mange tilfælde være. Det er nemlig taget, der beskytter huset mod vind og vejr. Vi har her samlet 3 fordele, du kan se frem til, når du skifter taget ud med et nyt.

Øget boligværdi

Et nyt tag er en stor investering, uanset hvilken tagtype, du vælger. Det er dog altid en investering, der betaler sig i sidste ende. Den udmunder nemlig i øget boligværdi – og det er derfor en god idé at skifte taget ud, hvis du f.eks. overvejer at sælge dit hus inden for de kommende år. Det giver nemlig stor værdi for køberen af huset, når vedkommende ved, at de ikke selv skal bekymre sig om udskiftning af taget i mange år fremover. Et nyt og velvedligeholdt tag udstråler også, at huset er i god stand – og så bidrager det også positivt til husets æstetik.

Energibesparelser

Hvis du ikke har i tankerne at sætte huset til salg, så er der også andre fordele ved at skifte taget ud med et nyt, som du kan nyde med det samme: energibesparelser. Et gammelt og nedslidt tag har svært ved at holde på varmen, især i de kolde vintermåneder. Det skyldes, at varmen simpelthen strømmer ud af det utætte tag – og det giver en betydeligt dyrere varmeregning. Det kan især i dag vise sig at være en meget dyr fornøjelse, uanset varmekilde.

Nye muligheder

Der er også i dag nye muligheder, når du alligevel skal skifte taget ud. Du kan f.eks. få et solcelletag. Det er den perfekte løsning, hvis du overvejer at gå over til grøn energi derhjemme. Du kan også få installeret ovenlysvinduer, få bygget en karnap eller en masse andet. Der giver dig mulighed for at forbedre dit hjem, som ellers ville være meget dyrere, hvis taget ikke skulle skiftes samtidigt – og det er derfor værd at undersøge mulighederne, inden du får lagt et nyt tag, så du får mest muligt ud af de penge, du allerede skal bruge.

Leder du efter en dygtig tagdækker, anbefaler vi, at du får lavet nyt tag hos Jysk Tagkompagni. De har vundet titlen som årets tagdækker i både 2020 og 2021, så her er du i gode hænder, uanset om du skal have et tegl- eller eternittag. Du kan f.eks. benytte deres tagberegner og få et godt tilbud ud fra alle dine specifikationer på ingen tid.